Over de tuin

Boven aan de website staat wanneer geopend zijn, wees welkom.


Bij Theetuin Fika, uitkijkend over de pioenen en schapen en een heerlijk briesje door uw haren. Kunt u genieten van een kop koffie of thee met een heerlijk stuk huisgemaakt gebak. Hier in Noord-Holland waait het nog weleens dus mocht het briesje u te veel worden, wij hebben wollen kleden ter beschikking.


Wij zijn geopend bij mooi/droog weer omdat wij helaas geen overkapping hebben. Wij laten weten op de website/facebook of wij open zijn of u kunt het bord aan de weg zien staan.


Wij hebben genoeg plek om uw fiets op het terrein te plaatsen. Plek voor auto’s hebben wij niet veel dus kom zoveel mogelijk op de fiets, wel kunt u de auto eventueel langs de openbare weg plaatsen. Gelieve aan de oneven kant van de weg te parkeren en houdt u rekening met de op en afritten van de andere bewoners?


Wij hebben de Theetuin in het linker deel van de tuin gemaakt maar doe gerust een rondje door de tuin en geniet van alle mooie bloemen en planten. Sommige planten verkopen wij ook in de kar.


In onze tuin is het niet toegestaan om te roken, dit om overlast voor andere gasten en de buren te beperken.


Ons terrein is vlak en zonder al te veel op en afstapjes dus ook goed te bereiken voor mensen die minder te been zijn. We hebben helaas geen invalide toilet.


Huisdieren zijn van harte welkom, wel graag aangelijnd om onze dieren en andere gasten niet tot last te zijn.


Bij ons kunt u pinnen en contant betalen.